Specialist van vrolijk design buitenmeubilair

Fermob ontwerpt en levert al 25 jaar kleurrijke design tuinmeubelen. Het is de Franse specialist van buitenmeubilair. De uitgebreide collectie biedt loungestoelen, tuintafels, tuinstoelen, zitbanken en accessoires.

 

Typisch voor Fermob zijn de levendige kleuren. Het merk zit niet verlegen om het buitenleven wat frivoliteit in te blazen. 

 

Wat mag u verwachten van een kwaliteitsmerk als Fermob?

  • gemaakt van aluminium
  • elk meubel krijgt een speciale anti-roestbehandeling
  • extreem weersbestendig, maar zijn ook bestand tegen zout
  • de meubels kunnen tegen een stootje en mogen in de winter buiten blijven staan
  • het meubilair is ook UV-bestendig

Naast het vrolijke design mag u van een topmerk als Fermob ook het nodige zitcomfort verwachten.


Al 25 jaar toonaangevend

Fermob geeft al 25 jaar de toon aan als het gaat over buitenmeubilair en is dan ook marktleider. Dit Franse label ontwerpt en produceert zijn eigen collectie. Dat heeft zo zijn voordelen:

  • een toegankelijke, vrolijke en speelse collectie
  • mogelijkheid om zelf een uniek buitenterras te creëren met stijlvolle, gerieflijke tuinmeubelen

Het ontstaan van de Fermob Luxembourg serie

Luxembourg is één van de meest succesvolle ontwerpen van Fermob series. Deze serie werd genoemd naar de 'Jardin du Luxembourg' in Parijs waarvoor het in 1923 ontworpen werd. Het succes was wereldwijd zo groot dat het ondertussen bijna symbool staat voor het Franse design.

 

Ontwerper Frédéric Sofia pimpte deze reeks en combineerde de klassieke elementen met die van het moderne aluminium. Resultaat is een fleurige, vernieuwende collectie die helemaal mee is met haar tijd. Een lichtgewicht dat ook tegen een serieus stootje kan. De licht golvende zittingen en leuningen zorgen voor extra comfort.


Fermob gaat met de tijd mee

De Bistro collectie is nog een andere succesvolle collecties naast Luxembourgserie. Typerend zijn de inklapbare stoelen die knipogen naar de Franse bistro. Met deze charmante tuinstoelen waant u zich meteen in hartje Parijs.

 

Nog zo'n klassieker van Fermob is de Sixties reeks. Geliefd en geroemd om zijn compacte design. De ronde, vrouwelijke vormen nodigen u meteen uit om er heerlijk in weg te soezen. Wist u trouwens dat deze Sixties collectie in 2010 de VIA Label Award kreeg.

 

De Bellevie serie is dan weer uit een heel ander hout gesneden. Deze reeks is stoer vorm gegeven en voorzien van dikke kussens zodat u optimaal en maximaal kunt genieten van de zomer. 

 

Wat u ook zoekt? Er is altijd wel een Fermob serie die bij u past.


Fermob bij Coloured Gardens

Coloured Gardens is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle tuinmeubelen van Fermob kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Wij leveren originele producten. U bent dan ook beschermd tegen namaak.

 

Zoekt u een specifiek Fermob tuinmeubel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling klantenadvies (016 46 12 33) of contacteer ons per e-mail.

 

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Coloured Gardens een claim voor u in bij Fermob. Wij zorgen ervoor dat u binnen no-time een nieuw product ontvangt.

 

Coloured Gardens is een merknaam van Living Solutions Trading & Management bvba, een vennootschap uit Leuven met ondernemingsnummer 0717.939.560.