Veelzijdige collectie

Laat u verleiden. Onze showroom brengt u in een sfeer van ontspanning. Het is een absolute aanrader. Wilt u een blik werpen op de volledige collectie? Dan leiden we u graag naar de site van de producent: www.fermob.com.

 

Een leuk artikel gezien? Elk product uit het Fermob-gamma kunt u bij ons meteen bestellen.


Ligbedden om zalig bij weg te dromen

Strakke lijnen en een sober ontwerp. Toch zijn de ligbedden van Fermob uitzonderlijk comfortabel. Nieuw in de collectie is Alizé, ontworpen door Pascal Mourgue.

 

Beleef het buitengewoon design. Wilt u uw tuin omtoveren tot een oase van rust? Dan bent u welkom in onze toonzaal.Luxueuze loungesets om in weg te zakken

De Bellevie is veel meer dan een loungeset. Het is eerder een buitengewoon comfortabele zitbank. Deze bank heeft mooie, sierlijke lijnen én plaats voor 8 à 10 personen. Wedden dat deze zitbank het pronkstuk van uw tuin wordt? 

 

Beleef het unieke design Een oase van rust creëren in uw tuin? Laat u inspireren door onze toonzaal.Stoelen gestilleerd door de natuur

Een groot deel van de collectie is gemaakt uit roestvrij staal en met respect voor de natuur. De erg levendige collectie Luxembourg loont zeker de moeite om te ontdekken in onze toonzaal.

 

Beleef het bijzondere design Uw tuin omtoveren tot een oase van rust? Bezoek dan zekere onze toonzaal.Vrolijke tafels gemaakt om gezellig te tafelen

Met respect voor de natuur ontworpen. Want de natuur is de perfecte uitvalbasis voor een gemoedelijk tafelmoment onder vrienden of familie. Houdt u van kleurrijke en speelse collecties? Dan is de topcollectie Luxembourg uit het goede hout gesneden.

 

Beleef het natuurlijke design. Een oase van rust creëren in uw tuin? Laat u inspireren in onze toonzaal.